Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed
 
StartsidaOm företagetVår personalMenyerNyhetssidaKontakt

Nyheter från Hemköp i Ljungbyhed

Vardagsmaten som app


2014-02-18
Med hjälp av vardagsmaten.se kan du enkelt få inspiration och recept till veckans middagar. Dessutom en smart inköpslista med alla ingredienser.
Vardagsmaten.se är ett samarbete mellan Willys, Hemköp och Axfood. Om du väljer butik i appen ser du vilka erbjudanden som gäller i just din butik varje vecka. Du kan enkelt byta ut recepten i veckomatsedeln mot andra i kokboken.

Vardagsmaten.se finns också på Facebook, Twitter och som nyhetsbrev till medlemmar varje vecka. Appen finns både för Android och iPhone.


Vardagsmaten


Ny hemsida!


2014-01-29
NU lanserar vi "vår egen" hemsida! Du kan läsa om butiken både i nuvarande form men även dess historia.

Är du sugen på lunch? Klicka in dig på "Menyer" och gå in på "Dagens rätt" så ser du vad vi erbjuder dag för dag.

Ska du ha fest och behöver hjälp med mat som förgyller densamma så klicka på "Catering" så kan du se alla våra olika rätter på bild och vad de innehåller för godsaker!

Är du nyfiken på oss som jobbar i butiken så klickar du in dig på "Personal" så får du reda bland annat på våra privat intressen, favoritmat och en massa annat som "inte syns" när vi träffas i butiken!

Har du några synpunkter på vår nya hemsida så lyssnar vi gärna på dem, Antingen muntligt eller om du mailar dem till oss!

Vi hoppas du får glädje av hemsidan, men vi finns så klart alltid också tillgängliga i butiken för "direktkontakt"!

/ Lars och personalen

 
Hemköp, Storgatan 8, 264 52 Ljungbyhed • Telefon: 0435-44 10 30 • E-post: info.ljungbyhed@hemkop.se