Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed Välkommen till Hemköp i Ljungbyhed
 
StartsidaOm företagetVår personalMenyerNyhetssidaKontakt

Nyheter från Hemköp i Ljungbyhed

Vardagsmaten som app

2014-02-18
Med hjälp av vardagsmaten.se kan du enkelt få inspiration och recept till veckans middagar. Dessutom en smart inköpslista med alla ingredienser.
Vardagsmaten.se är ett samarbete mellan Willys, Hemköp och Axfood. Om du väljer butik i appen ser du vilka erbjudanden som gäller i just din butik varje vecka. Du kan enkelt byta ut recepten i veckomatsedeln mot andra i kokboken.

Vardagsmaten.se finns också på Facebook, Twitter och som nyhetsbrev till medlemmar varje vecka. Appen finns både för Android och iPhone.


Vardagsmaten


Visa alla
 
Hemköp, Storgatan 8, 264 52 Ljungbyhed • Telefon: 0435-44 10 30 • E-post: info.ljungbyhed@hemkop.se